TEST

Dit is een test met een snelle aanpassing bedoeld om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Hoe en waarom

Omdat een homepage eigenlijk altijd vaste content bevat is het wat lastiger om deze aan te passen. Iedere aanpassing moet namelijk ook doorgevoerd worden voor tablet en mobile. Dit heeft te maken met de opzet van de blokken en de achtergrond afbeeldingen. Doe je dat niet dan krijg je bijvoorbeeld dat een tekst te groot is voor het scherm van je tablet of dat kolommen met afbeeldingen naast elkaar blijven staan en daardoor de afbeeldingen te klein worden.

Hiernaast zie je een voorbeeld hoe het eruit gaat zien als je die aanpassingen niet maakt.

Als jullie aankondigingen voor tentoonstellingen e.d zelf gaan plaatsen dan is het denk ik een goed idee als we dat in de vorm van nieuwsberichten doen. Op die manier kun je aankodigingen invoegen  zonder dat jullie de home pagina hoeven aan te passen.

Peter is al gewend aan het werken met berichten/ posts.  Jullie zouden dan berichten over komende events in het vervolg in de blog gaan zetten. Ik kan op de homepage een laatste nieuws sectie maken, zoals je hieronder ziet, en hoeven jullie alleen de nieuwsberichten en de portfolio (de portfolio werkt overigens al op deze manie) op te maken. Deze verschijnt dan automatisch ook op de homepage.

Hieronder zie je een snel opzetje hoe de homepage met de "upcoming sectie" eruit zou gaan zien (Let op tekst Wim Zorn Vrijheid enz. is hier nog niet aangepast voor de tablet en mobile, denk nl dat het beter is om deze boven de "upcoming" te plaatsen).

VERKOOP EN VERHUUR

Naast koop (betaling in termijnen is mogelijk) kunt u mijn werken ook huren. Naast servicekosten, betaalt u bij huur 10% van de aankoopkosten op jaarbasis. U kunt een werk maximaal voor een periode van 3 jaar huren. Bij aankoop worden de betaalde huurkosten afgetrokken.

De eerste indruk die uw woning of bedrijfsruimten op uw vrienden of klanten en leveranciers maakt, is vaak van blijvende betekenis. Passende kunst kan daarin een belangrijke rol spelen. Ik help u graag op weg naar een omgeving die een bijzondere en inspirerende indruk achter laat. Allure en stijl zijn vaak de pijlers voor een verrassende ontmoeting en een goed gesprek.

Neem voor meer informatie contact op met Wim Zorn.

Contact
Image