Brabant Art Fair 

Wim Zorn Tentoonstellingen

Mijn materiewerken te zien op de Brabant Art Fair, 12 en 13 maart a.s. Grote Kerk Breda (ingang Kerkplein) stand nr. 3. Openingstijden tussen 11.00 en 17.00 uur

Vervagende Grenzen

Wim Zorn Wim Zorn

Video 7 in het project Golven bevroren in tijd. Vervagende grenzen, een samenwerking tussen Han de Kluijver en Belinda van de Pol. Schilderijen van Wim Zorn

De tekenlessen worden mijn favoriet

Wim Zorn Wim Zorn

Leraar Bussemaker. Een grote man met dwingende grote ogen en een vriendelijke trek om zijn mond. ‘Beste Wim, je bent veel te ver. Je hebt kunstboeken gezien en veel werken bekeken. Daar denk je op te kunnen voortborduren. Je hebt …

Picasso | Wim Zorn

Als jongetje van 10 kreeg ik al zin in kunst

Wim Zorn Wim Zorn

Ik neem te veel boeken mee uit de bibliotheek. En vaak ook niet de goede voor mij. Ik ben 10 en vind al snel de kunstboeken. Dat kunst verschillende uitingsvormen kent is voor mij een verrassende ontdekking.

Balanceren, Anders Leonard Zorn

Balanceren

Wim Zorn Anders Leonard Zorn

Anders Zorn (1860-1920), een gerenommeerd kunstenaar en verre verwant. Zijn wortels zijn niet direct zichtbaar in mijn type werk. Maar had hij in deze tijd geleefd…. Je zult het nooit weten.

Bamboe Reliëf Wonen met Kunst - Wim Zorn

Kathleen en Fred de Zoete

Wim Zorn Wonen met kunst

Ik neem deel aan een groepstentoonstelling bij Galerie De Verbeelding in Workum en kom in gesprek met Fred. Hij kijkt naar mijn werk en zegt: ‘Heeft jouw werk iets met wiskunde?’

Berthy met haar portret | Wonen met Kunst - Wim Zorn

Berthy Agasi

Wim Zorn Wonen met kunst

Haar woning met werk van dierbaren is de de stevige bodem waar haar leven op rust. Het maakt dat haar huis een verbondenheid heeft en houdt met haar oorspronkelijk Italiaanse voorouders en de kunst van het leven.